Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Schaap en Citroen Vintage Watches opent in het Amsterdamse Conservatorium hotel 5*

BIJ DE TIJD

Schaap en Citroen Juweliers heeft 6 november jongstleden een ‘Vintage Watches’ boetiek geopend in het 5- sterren Conservatorium hotel te Amsterdam. Met deze boetiek voegt Schaap en Citroen – naast de Schaap en Citroen Diamonds Boetiek- een geheel nieuw concept toe aan haar portfolio. De boetiek bevindt zich in de zogeheten Van Baerle Shopping Gallery in het Conservatorium hotel en is ingericht door Rob Feenstra.

Een nieuw concept
Schaap en Citroen is al meer dan 130- jaar actief als geautoriseerd verkoopadres van vele toonaangevende, Zwitserse horlogemerken. De kennis van mechanische uurwerken, opzienbarende complicaties en bijzondere modellen bestrijkt het complete horlogespectrum. Met deze kennis en de toenemende vraag naar tweedehands horloges, is het een mooie tijd om een Vintage Watches boetiek te openen.

 

Tweedehands horloges
Als de klant een horloge of een collectie wil verkopen, kan er eenvoudig een horloge worden ingeruild of er kan een nieuw product worden gekozen.

Voordelen van het verkopen van een horloge via of aan Schaap en Citroen, is dat de klant eventuele hoge veilingkosten voorkomt, een realistische en marktconforme marktprijs wordt gegeven voor het uurwerk, en dat de afhandeling zorgeloos gebeurt.

Na de waardebepaling heeft de klant de mogelijkheid het horloge bij ons in te ruilen, aan ons te verkopen of op consignatiebasis te koop aanbieden via ons netwerk.

Wanneer de klant niet in de gelegenheid is om langs te komen in een van de 12 Schaap en Citroen juweliershuizen, bestaat ook de mogelijkheid de hele procedure eenvoudig online te regelen via schaapcitroen.nl.

 

Vintage Watches 001kopie

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: