Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De Diver Deep Dive 3203-500LE-3/93-HAMMER van Ulysse Nardin

De nieuwe Ulysse Nardin Diver Deep Dive 3203-500LE-3/93-HAMMER is gelanceerd tijdens de SIHH 2018. Een nieuwe ‘hero’ voor de Diver collectie wat wij dan ook direct zien! Een geweldig bijzonder horloge met haaien op de wijzerplaat, een 46 mm kast en rubberen band. Dit horloge heeft een titanium kast en je kan er rustig 1000 meter diep mee duiken.

‘Een absoluut mannelijk horloge, zeer betrouwbaar professioneel duikinstrument en een buitengewoon krachtig sporthorloge, beladen met ongekende technische specificaties!’

En als dit nog niet sterk genoeg is, de geschiedenis van dit merk sluit naadloos aan op dit fantastische horloge! In 1846, in Le Locle, Zwitserland, had de jonge horlogemaker Ulysse Nardin een visie voor de toekomst. Ondanks het feit dat hij ver weg van zee woonde, was hij overtuigd van twee dingen: een stijgende vraag naar marine en zakhorloges met een chronometer, en zijn vermogen om aan die vraag te voldoen.Hij had gelijk in beide opzichten, en Ulysse Nardin navigatie uurwerken zouden de standaard gaan vormen voor precisie in zowel civiele als militaire gebieden, en zijn bedrijf vestigen voor de komende generaties. Door de jaren 1870 waren meer dan 50 marines en internationale rederijen uitgerust met Ulysse Nardin scheepsdek-chronometers, die zeelieden het instrument leverden voor nauwkeurigheid en efficiëntie in verschillende handel en continenten.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: