Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Roger Dubuis Excalibur Aventador S

Afgelopen zaterdag hebben wij een exclusief evenement georganiseerd, in samenwerking met Roger Dubuis en Lamborghini Leusden, ter introductie van de samenwerking tussen Roger Dubuis en Lamborghini.

Dit evenement is onderdeel van een fantastisch jaar voor de Roger Dubuis, waar de visionaire ingenieurs van Lamborghini en de kundige horlogemakers van Roger Dubuis de handen ineen slaan. Tijdens de Salon International de la Haute Horlogerie 2017 in januari kondigde Roger Dubuis de samenwerking met Pirelli aan. De horloge banden van de special edition horloges van Roger Dubuis zijn gemaakt van echt rubber afkomstig van Pirelli motorsport race banden.

Roger Dubuis kondigde daarnaast in september 2017 zijn samenwerking aan met Lamborghini tijdens een evenement bij het hoofdkantoor van de beroemde supercarfabrikant in Sant ‘Agata Bolognese, Italië. Stefano Domenicali, CEO van Lamborghini, verklaarde dat hij “trots is om samen te werken met een prestigieus merk zoals Roger Dubuis, waarmee we onze toewijding delen aan constante innovatie en een uniek karakter in onze producten. Met respect voor deze tradities willen we onze klanten en fans van het merk over de hele wereld imponeren en sensatie geven. “Tijdens dit evenement onthulde Roger Dubuis zijn nieuwe Duatour-beweging, gebaseerd op de beroemde V12 Aventador S-motor.
De nieuwe Roger Dubuis Excalibur Aventador S daagt de hedendaagse Haute Horlogerie uit!

 

%d bloggers liken dit: