Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Classic Fusion Aerofushion Chronograph Special Amsterdam Boutique Edition Brons

Hublot lanceert de Classic Fusion Aerofusion Chronograph Special Amsterdam Boutique Edition ter gelegenheid van de recentelijk geopende boutique in Amsterdam.

Amsterdam – 15 november 2018 – Het Zwitserse horlogemerk Hublot lanceert de Classic Fusion Aerofusion Chronograph Special Amsterdam Boutique Edition tijdens een boottour over de grachten van Amsterdam. Dit ter gelegenheid van de recente opening van Hublot Boutique Amsterdam.

 

De Amsterdam Boutique editie is gelimiteerd tot 20 stuks en exclusief verkrijgbaar bij de Hublot Amsterdam Boutique. Het horloge presenteert een map van de grachten van Amsterdam op de achterdeksel en het wapen van Amsterdam, herkenbaar aan de ‘XXX’, op de 12 uur.

 

De Classic Fusion Aerofusion Chronograph Special Amsterdam Boutique Edition heeft een rijkelijk ontworpen bronzen kast en een mechanisch automatisch uurwerk. Dit luxueuze uurwerk combineert op vakkundige wijze innovatie en traditie met een buitengewone combinatie van materialen. Dit unieke materiaal geeft het horloge een vintage look in combinatie met de zwarte rubberen band en rode stiksels. Aangezien het materiaal in de loop van de tijd zal veranderen, zal het een zeer persoonlijk en uniek stuk voor de eigenaar zijn.

 

Het horloge heeft een diameter van 45 mm en beschikt over een mechanische HUB1115-zelfopwindende chronograaf met een 42-uurs gangreserve en een datumweergave op de 6 uur.

 

Deze fascinerende mix van tegenstellingen resulteerde in een werkelijk unieke benadering van het maken van het nieuwe uurwerk voor de Amsterdam Boutique Edition. De filosofie achter de Classic Fusion-collectie is de visie van de horlogefabrikant om klassieke uurwerken, baanbrekend design en uitstekend vakmanschap te combineren. De Amsterdam Boutique Edition gemaakt voor de Hublot Boutique Amsterdam viert deze unieke kunst van fusion.

 

De collectie is gelimiteerd tot 20 stuks en de prijs bedraagt € 22.800,-.
Je bestelt de Hublot Amsterdam Edition hier.

 

Tijdens het evenement werden de gasten verrast door een privéconcert van de beste Nederlandse singer & songwriter Douwe Bob – geboren en getogen in Amsterdam – die zijn nieuwste release ‘Shine’ zong. Douwe Bob deelt een bericht met dit nummer, dat Hublot alleen kan omarmen en passend is voor het DNA van het merk om als eerste te zijn, uniek te zijn en anders te zijn.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: