Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sell Your Watch

Gratis taxatie, groot netwerk, goede verkoopprijs

Wij kopen én verkopen uw horloge

Natuurlijk, Schaap en Citroen is een vertrouwd adres voor wie op zoek is naar een horloge van een vooraanstaand horlogehuis. Maar wist u dat wij ook hét adres zijn wanneer u uw horloge wilt inruilen of verkopen? Er is een stijgende vraag naar verkoop van gebruikte horloges en onze experts staan met raad en daad voor u klaar.


Schaap en Citroen is al meer dan 130 jaar actief als geautoriseerd verkoopadres van vele toonaangevende, Zwitserse horlogemerken. Onze kennis van mechanische uurwerken, opzienbarende complicaties en bijzondere modellen bestrijkt het complete horlogespectrum. Als u een horloge of een collectie wilt verkopen, kunt u eenvoudig het horloge inruilen en een nieuw product kiezen. Voordelen van het verkopen van een horloge via of aan Schaap en Citroen, is dat u eventueel hoge veilingkosten voorkomt, u een gegarandeerd goede en marktconforme marktprijs krijgt voor uw horloge, en dat de afhandeling zorgeloos gebeurt. Ook een bijzondere horlogecollectie kunt u via of aan Schaap en Citroen verkopen. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze deskundigen in onze juweliershuizen om vervolgens in samenspraak met u een plan van aanpak te maken.

Diverse verkoopmogelijkheden
Na de waardebepaling heeft u de mogelijkheid uw horloge bij ons in te ruilen, aan ons te verkopen of op consignatiebasis uw horloge te koop aanbieden in ons netwerk. Uiteraard kan Schaap en Citroen een betere prijs voor uw horloge realiseren wanneer bij ons vervolgens een nieuw product wordt aangeschaft. Door de diverse verkoopkanalen en klanten kan Schaap en Citroen een realistische prijs genereren bij het verkopen van uw horloge.

In een van de 12 juweliershuizen óf online
Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in een van onze 12 juweliershuizen, bestaat ook de mogelijkheid de hele procedure heel eenvoudig en gemakkelijk online te regelen. Wanneer u online een formulier invult met de gevraagde informatie over uw horloge, ontvangt u binnen drie werkdagen een vrijblijvende waardebepaling van een van onze experts.


De drie verkoopmogelijkheden op een rij

Inruilen
Wanneer u op onze website schaapcitroen.nl een horloge koopt, kunt u, indien gewenst, op zeer eenvoudige wijze uw oude horloge inruilen. Klik op onze homepage op ‘sell your watch’ en vervolgens selecteert u onderaan de pagina ‘ik wil mijn horloge inruilen’. Door het invullen van de juiste informatie ontvangt u vervolgens een waardebepaling van een van onze experts. Om een zo goed mogelijke indruk van de staat van uw horloge te krijgen, raden wij u aan om meerdere foto’s toe te voegen. Het door onze expert vastgestelde bedrag is een vergoeding die u vervolgens inzet voor de aanschaf van een nieuw horloge of een sieraad uit onze collectie. Dit is de ideale oplossing om de aanschafprijs van een nieuw horloge of sieraad te beperken. Wij bieden u een realistische inruilprijs en u betaalt enkel het verschil tussen de aankoopprijs van het nieuwe horloge/sieraad en de inruilwaarde.

Direct verkopen
Verkoopt u liever uw horloge tegen directe uitbetaling per bank, dan selecteert u in het formulier ‘ik wil mijn horloge direct verkopen’ en vult u de benodigde gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om u een vrijblijvende offerte te sturen. Belangrijk om te vermelden is dat Schaap en Citroen alleen horloges van Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet, Omega, Cartier, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre en Breitling aankoopt.

Consignatieverkoop
De meest spannende en competitieve manier van uw horloge verkopen is de commissieverkoop. Wanneer u niet kiest voor een gegarandeerd aankoopbedrag door Schaap en Citroen, maar streeft naar een hoger bedrag en het risico neemt dat het horloge misschien niet verkocht zal worden, kiest u voor ‘ik wil mijn horloge op consignatiebasis aanbieden’. Schaap en Citroen neemt het hele verkoopproces onder de hoede en dat houdt in dat wij het horloge in een van onze juweliershuizen aanbieden alsook op diverse online-kanalen tegen de met u overeengekomen prijs. U betaalt eenmalig 250 euro aan servicekosten voor het opmaken van de verkoopadvertentie bij inlevering van uw horloge. Eventuele noodzakelijke service-interventies aan het horloge worden besproken en doorberekend. Daarnaast betaalt u een vaste vergoeding van 15%. Schaap en Citroen regelt de gehele afhandeling bij het verkopen van uw horloge en het horloge is bij Schaap en Citroen verzekerd. Bij verkoop van uw horloge betaalt Schaap en Citroen het verkoopbedrag minus kosten en eventuele servicekosten binnen tien werkdagen uit.

 

SELL YOUR WATCH

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: