Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Schaap en Citroen Official Timekeeper Feyenoord

Feyenoord verbindt juweliershuis Schaap en Citroen als Official Timekeeper aan de club. Schaap en Citroen is de komende drie jaar zichtbaar op diverse tijdselementen in het stadion en online, zoals op het scorebord in De Kuip en bij de countdown in het liveblog.

 

‘We wilden graag bij een mooie thuiswedstrijd het contract officieel met elkaar inluiden’, zegt Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord. ‘Het is voor het eerst dat wij een overeenkomst aangaan met een partner die zich Official Timekeeper van Feyenoord mag noemen. Met een bedrijf met de uitstraling en kwaliteit als Schaap en Citroen doen wij dat natuurlijk graag.’ Al jaren heeft Schaap en Citroen een groots juweliershuis aan de Rotterdamse Kruiskade. ‘Mede daarom zijn we erg blij dat zij zich ook willen verbinden aan de grootste club van Rotterdam’, aldus Koevermans.

 

Onze geschiedenis met Rotterdam, sinds 1974, is oersterk en er is geen mentaliteit waar we meer van houden. Geen woorden maar daden!

 

Mark van Nieuwkerk, CEO Schaap en Citroen, bevestigt dat de link met Rotterdam invloed heeft op de keuze om een samenwerking aan te gaan met Feyenoord. ‘Onze geschiedenis met Rotterdam, sinds 1974, is oersterk en er is geen mentaliteit waar we meer van houden. Geen woorden maar daden! Wij zijn dan ook trots dat wij deze zelfde mentaliteit aangrijpen en met Feyenoord de aankomende drie seizoenen mogen samenwerken en hen mogen supporten, aldus van Nieuwkerk.

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: