Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

KNHS Schaap en Citroen Eventing Cup naar Tim Lips

Posted on

Military Boekelo was de laatste wedstrijd van de KNHS Schaap en Citroen Eventing Cup. Overtuigende winnaar van editie 2018 van deze competitie werd Tim Lips met zijn schimmel Bayro. Schaap en Citroen Juweliers is reeds 2 jaar trotste hoofdsponsor van de KNHS Eventing Cup.

Ring SchaaCitroen

Voor Boekelo stond Tim al aan de leiding van het klassement met zijn vos Eclips. Door de derde plaatst in het eindklassement van Military Boekelo met Bayro, klom hij met dit paard op naar de eerste positie. Met Eclips stond hij tweede in het eindklassement, maar reglementair komt een ruiter maar met een paard in aanmerking voor de prijzen.

Lips is al jaren een promotor van de Nederlandse Eventing sport en dan ook blij met de competitie die dient ter ondersteuning van de ontwikkeling van de Nederlandse eventing.

De regerend Nederlands kampioen heeft zijn seizoen inmiddels afgesloten. “Mijn paarden hebben nu even vakantie”, vertelt Lips. “Ik baalde er in Boekelo enorm van dat ik de overwinning in de internationale wedstrijd in het springen verspeelde. Dat ik wel de Nederlandse titel won en de KNHS Schaap en Citroen Eventing Cup was natuurlijk mooi. 20170415 NHHT crosday 7141Het is een mooie competitie voor de Nederlandse ruiters die internationaal starten. Ik ben natuurlijk heel blij dat ik gewonnen heb, maar het is ook goed om te zien dat er meerdere ruiters in de prijzen vielen die ook op één en twee sterren niveau punten hebben behaald. Daarmee is het een mooie stimulans voor alle Nederlandse ruiters die internationaal starten.”

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: