Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

TAG Heuer Ambassadeur Martin Garrix verkozen #1 DJ

Martin Garrix uit Amstelveen is verkozen tot de populairste DJ ter wereld. Garrix (20) is daarmee de jongste dj die ooit de DJ Mag top-100 won. De lijst wordt gezien als het officieuze wereldkampioenschap voor DJ’s. Martin Garrix is TAG Heuer ambassadeur en speciaal voor hem heeft TAG Heuer een gepersonaliseerde dial ontworpen bij het nieuwe TAG Heuer Connected horloge.

De winnaars van vorig jaar, de Belgisch-Griekse broers Dimitri Vegas & Like Mike, zakten naar een tweede plek. De winnaar van 2013 en 2014, de Nederlandse dj Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell, eindigde als derde. Grote namen gingen Garrix voor als nummer 1, zoals Armin van Buuren, Carl Cox en Tiësto. Die laatste overhandigde hem de trofee bij de prijsuitreiking tijdens het Amsterdam Dance Event.

Animals
De 20-jarige dj werd geïnspireerd toen hij Tiësto zag optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene, tijdens de parade van de atleten. Hij komt uit een muzikale familie, waar vader gitaar en moeder en zusje piano en viool spelen. Zelf speelde hij ook al langer gitaar, maar vanaf het moment dat hij Tiësto’s nummer Traffic hoort besluit hij dj en producer te worden.
In 2012 won Martin Garrix de SLAM!FM DJ Talent of the Year Award. Hij werd vooral bekend door zijn track Animals. Het nummer verscheen in juni 2013 bij Spinnin’ Records en werd een hit in een groot aantal landen.Bij deze feliciteren wij graag Martin Garrix met het winnen van deze fantastische prijs!
Om de volledige TAG Heuer collectie te ontdekken klik hier. Voor de TAG Heuer Connected met Martin Garrix dial klik hier.