Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Schaap en Citroen service center featured @ Esquire

Het ambacht horlogemaker kent een lange en rijke historie. Deze traditie en passie voor techniek heeft Schaap en Citroen juweliers hoog in het vaandel staan. Met uitmuntend vakmanschap en voortdurende innovatie hebben wij het service center opgestuwd naar een ongekend niveau om de hoogwaardige, verfijnde mechanische uurwerken van de topmerken die Schaap en Citroen verkoopt, van onderhoud te kunnen voorzien.

Voor de horlogemakers van Schaap en Citroen is hun passie voor superieure technieken en esthetische perfectie de belangrijkste drijfveer. En met deze passie voeren zij alle aftercare en service verzoeken uit. In dit filmpje ziet u hoe een Rolex horloge wordt ontmanteld, aan een volledige revisie wordt onderworpen en uiteraard weer in elkaar wordt gezet.

Wanneer uw horloge toe is aan een service beurt of wanneer u service informatie wenst te ontvangen over uw horloge bent u altijd welkom in één van onze juweliershuizen. Daarnaast kunt u dit formulier invullen. Voor meer basistips voor het onderhoud van uw horloge en de Schaap en Citroen aftercare mogelijkheden, klik hier.

Bron: Esquire