Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Schaap en Citroen nieuwe sponsor eventing bij KNHS

Zaterdagmiddag 8 oktober 2016 is het contract ondertekend dat Schaap en Citroen Juweliers voor komend jaar als sponsor verbindt aan de KNHS. Schaap en Citroen Juweliers zal met name een bijdrage leveren aan de eventingsport door de adoptie van de KNHS Eventing Cup. De Eventing Cup competitie wordt verreden over alle internationale wedstrijden in Nederland en heeft als belangrijkste doel het hoogste niveau van de eventingsport in Nederland te bevorderen en te promoten.

In de perfecte entourage van Military Boekelo Enschede tekenden Luud Martens ( Schaap en Citroen Juweliers) en KNHS Bestuurslid Marlies Reibestein het contract.
Luud Martens: “Schaap en Citroen juweliers en de paardensport kennen een rijke geschiedenis. Al vele jaren is Schaap en Citroen juweliers nauw verbonden met polowedstrijden. Gezien de populariteit en de verwarmende reacties op onze aanwezigheid bij de paardensport zijn we geënthousiasmeerd om een nieuwe stap te zetten. Eventing is een waanzinnige sport waarbij verschillende aspecten van de paardensport samenkomen. De ruiters en hun paarden vergen het uiterste van elkaar. De terugkeer van deze internationale competitie is een geweldige extra impuls voor deze veelzijdige discipline. We zijn dan ook verheugd om een samenwerking met de KNHS Eventing Cup aan te gaan om de sport en de ruiters de aandacht te geven die zij verdienen “

Marlies Reibestein vult aan: “We zijn ontzettend blij met Schaap en Citroen Juweliers als nieuwe sponsor van de KNHS. We kijken uit naar de samenwerking waarbij dit bijzondere juweliershuis een concrete bijdrage gaat leveren aan de eventingsport en de cup die verreden wordt op de verschillende mooie internationale wedstrijden die we in Nederland hebben”.

De samenwerkingsovereenkomst tussen Schaap en Citroen Juweliers en de KNHS loopt van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017. Onderdeel van de sponsoring is de KNHS – Schaap en Citroen Eventing Cup. Deze competitie, die wordt verreden over alle internationale wedstrijden in Nederland, heeft als belangrijkste doel het hoogste niveau van de eventing sport in Nederland te bevorderen en promoten.

KNHS – Schaap en Citroen Eventing Cup wedstrijden in Nederland (onder voorbehoud):
* North Holland Horse Trials, Oudkarspel
* SGW Limburg, Castenray
* Eventing Maarsbergen, Maarsbergen
* Renswoude Horse Trials, Renswoude
* Eventing Emmeloord, Emmeloord
* Outdoor Helvoirt, Helvoirt
* Outdoor Brabant, Breda
* Hippisch Festijn Varsseveld, Varsseveld
* Military Boekelo Enschede, Boekelo (finale)