Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Schaap en Citroen Silver Partner Polo Brabant

Posted on No tags 0

Schaap en Citroen Juweliers is een bekend gezicht in de hippische wereld als sponsor van Eventing van de KNHS en van verschillende polo evenementen. Zo is Schaap en Citroen reeds enkele jaren trotse Silver Partner van Polo Brabant. Dit jaar zal Polo Brabant plaatsvinden in het weekend van 17 en 18 juni in Waalre. Via deze link kunt uzelf gemakkelijk verzekeren van een kaartje.

Ontmoeten, genieten, samen zijn en beleven… staan centraal tijdens Polo Brabant, in Waalre. Dit jaar is niet alleen de naam van het polo evenement in een nieuw jasje gestoken, maar ook de hospitality ruimten. Voor het eerst zullen al deze ruimten overdekt zijn. Dit betekend een 100% ‘mooi weer’ garantie. Op de promenade zullen verschillende shops zijn ingericht waar je je kunt laten inspireren door de laatste mode en het Bourgondische buitenleven. En wat zou Polo Brabant zijn zonder heerlijke danken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes. Ook aan kinderen is weer gedacht: zij kunnen zich de hele middag kostelijk vermaken.

Schaap en Citroen Juweliers en Polo Brabant hopen u te mogen verwelkomen in het weekend van 17 en 18 juni bij Polo Brabant. Voor meer informatie over Polo Brabant, klik hier.

by Maurice Vinken / www.kleurstof.eu