Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Samenwerking Conservatorium Hotel

We zijn trots te kunnen mededelen dat we vanaf nu strategisch samenwerken met het Conservatorium Hotel Amsterdam!

Het Conservatorium hotel is centraal gelegen tussen de belangrijkste musea van Amsterdam, direct naast het Museumplein, Het Koninklijk Concertgebouw en parallel aan het prestigieuze modedistrict en de P.C. Hooftstraat.

Het hotel herbergt 129 kamers en beslaat acht verdiepingen. Het pand kent diverse kamercategorieën, uiteenlopend van superior, deluxe en grand deluxe tot suites van verschillend formaat. Onder leiding van de gevierde Nederlandse chef Schilo van Coevorden wordt samen met zijn toegewijde team een culinaire invulling gegeven aan het Aziatisch geïnspireerde restaurant Taiko.

Presentatie, smaak, aroma en textuur zijn de instrumenten die gebruikt worden om elke zintuig te betoveren. Elk gerecht wordt bereid met een zorgvuldig uitgebalanceerde lichte, delicate smaak. Ook biedt het Conservatorium hotel een duizend vierkante meter tellend Holistic Wellbeing Center genaamd Akasha. Hier staan de fysieke en emotionele behoeften centraal.

Deze eveneens door Lissoni ontworpen ruimte voorziet onder andere in vooruitstrevende behandelmethodes, een Watsu-zwembad, hammam, een compleet ingerichte gym en aparte studio’s voor pilates, tai-chi en meditatie. Daarnaast beschikt het hotel over zes gevarieerde en flexibele vergader- en evenementenruimtes die allen voorzien zijn van natuurlijk daglicht en hypermoderne technologie. Je zult Schaap en Citroen de komende periode veelvuldig terugzien in het Conservatorium Hotel!