Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Max Verstappen en TAG Heuer featured op Esquire.nl

Max Verstappen treedt toe aan de lange, illustere rij van coureurs met een eigen TAG Heuer horloge. En hij is nog betaalbaar ook! De TAG Heuer Formula One  Max Verstappen Youngest Grand Prix Winner Special Edition is gisteren officieel gelanceerd en zal per oktober 2016 leverbaar zijn.


Al vanaf het moment dat Max Verstappen overstapte naar Red Bull Racing, droeg hij een TAG Heuer Carrera. Die keuze was uitstekend. Als er een horlogemerk is dat nóg meer race-roots heeft dan Max Verstappen zelf, dan is het wel TAG Heuer. Een aardige overeenkomst tussen de geestelijk vader van de Carrera – Jack Heuer – en Max Verstappen is de nuchterheid waarmee ze hun vak uitoefenen. Beiden hebben een duidelijke afkeer van teveel tierlantijnen.
Om die speciale band verder te verdiepen, hebben Max Verstappen en TAG Heuer nu samen een horloge ontwikkeld.  Volgens de avant-gardistische Zwitserse horlogemaker is werd het horloge gemaakt ‘om zijn overwinning tijdens de Spaanse Grand Prix als de jongste Formule 1-winnaar aller tijden te eren.’ Afgelopen raceweekeinde was Max al met een oranje helm te zien, en ook zijn horloge zal met een oranje horlogeband worden uitgevoerd.

De volledige naam van het horloge is TAG Heuer Formula One  Max Verstappen Youngest Grand Prix Winner Special Edition.
Max Verstappen zegt er zelf over: “Ik vind het heel cool dat een merk als TAG Heuer een horloge speciaal voor mij maakt. Mijn carrière is nog maar net begonnen, dus ik had zoiets echt nog niet verwacht.’

De blauwe lunette is uitgevoerd in aluminium en heeft een vetgedrukte 18 in de tachymeter om te accentueren hoe jong Max was toen-ie de GP van Spanje won.  De oranje band is van rubber, dus comfortabel en waterbestendig. De kast is fors (43 millimeter) en huisvest een in Zwitserland gemaakt Ronda quartz-uurwerk dus met batterij. Het horloge is waterdicht tot 200 meter. Het horloge zal € 1.350,- gaan kosten en is vanaf half oktober leverbaar.

Klik nu hier om de TAG Heuer – Max Verstappen te bestellen.

Bron: Esquire.nl