Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Limited edition Museumplein Polo Amsterdam horloge

Ter ere van de eerste editie van het Museumplein Polo Amsterdam toernooi heeft Schaap en Citroen Juweliers in samenwerking met Hublot 25 limited edition horloges ontworpen. De Classic Aerofusion Chronograph is aan de achterkant voorzien met de drie Andreaskruisen van Amsterdam. Het polo evenement zal van 30 september tot en met 2 oktober, op het Museumplein in Amsterdam, plaatsvinden.

Het exclusieve Hublot horloge komt in een gelimiteerde oplage van 25 titanium stuks. Deze limited edition kenmerkt zich door de drie Andreaskruisen op de titanium achterkant. Daarnaast fijne Nederlands- oranje details op de wijzerplaat. Tevens zijn de stiksels in de zwarte alligator lederen band oranje gekleurd.

Het horloge is tijdens het evenement en in de Schaap en Citroen juweliershuizen te koop. Uit populariteit zijn er van de 25 horloges nog slechts 7 beschikbaar. De prijs van dit horloge bedraagt €15.400,-
Schaap en Citroen juweliers is exclusief retailer van het prestigieuze Zwitserse horlogemerk Hublot.

Museumplein Polo Amsterdam:
City Polo organiseert van 30 september tot en met 2 oktober een polo toernooi op het Museumplein te Amsterdam. Voor meer informatie betreft het evenement, zie: www.museumpleinpoloamsterdam.com
Deze Hublot Classic Aerofusion Chronograph is aan de achterkant voorzien van het officiële logo van Museumplein Polo Amsterdam met uiteraard de drie Andreaskruisen van de stad Amsterdam.