Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Hublot en TAG Heuer featured in: Talkies Magazine

Stoer, groot en sterk… De eigenschappen die een echte man en een mannelijk horloge dienen te hebben. Een mannen horloge mag qua grootte weer opvallen en een eyecatcher zijn. Daarbij zijn de All Black modellen weer helemaal hot. Recent heeft Schaap en Citroen een fotoshoot gehouden met een knipoog naar de ouderwetse Table Manners voor mannen. Voor deze shoot hebben wij gekozen voor de TAG Heuer Monaco en de Hublot Big Bang. Onderstaand vind u de beelden die in samenwerking met Talkies Magazine en fotograaf Jaco van Rozelaar tot stand zijn gekomen.

HUBLOT

Het Zwitserse Hublot staat met name bekend om haar vooruitstrevende technische vondsten zoals het in huis ontwikkelde ‘Hublonium’, ‘Magic Gold’ en het gebruik van materialen als carbon, tantalum, keramiek en kevlar. Bijzondere combinaties van materialen zijn dan ook hét handelsmerk van Hublot. Hublot is een zeer jong en stoer horloge merk.

Op de afbeelding is de stoere Aerofusion Black Magic Chronograph afgebeeld. Doordat dit een All Black horloge is, is hij extra stoer en mannelijk. De diameter van dit horloge is 45 mm, de kast is gemaakt van saffier kristal en de power reserve is 42 uur. Verder is de band van het horloge gemaakt van zeer comfortabel rubber. Referentie: 525.CM.0170.RX. Prijs: € 18.600,-

TAG HEUER

TAG Heuer is het op één na grootste luxe horlogemerk van Zwitserland en vooral bekend dankzij haar sportieve horloges voor zowel heren als dames. Het horlogemerk speelde een toonaangevende rol bij de ontwikkeling van de chronograaf. De TAG Heuer Monaco is ‘s werelds eerste vierkante automatische chronograaf. Nadat acteur Steve McQueen de TAG Heuer Monaco droeg in de beroemde racefilm Le Mans is het horloge een icoon geworden.

Op de afbeelding is de stoere TAG Heuer Monaco afgebeeld. De plaat van dit horloge is mat blauw, de diameter is 30 mm en hij is waterresistent tot 100 meter. Verder is de band van het horloge gemaakt van 100% kalfsleder. Referentie: REF: CAW211P.FC6356. Prijs: € 4.995,-