Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Heropening juweliershuis Utrecht

Schaap en Citroen heeft haar juweliershuis aan de Steenweg 65 te Utrecht op donderdag 29 september jongstleden feestelijk heropend. Na een verbouwing van ruim vier maanden is het juweliershuis geheel gerenoveerd in lijn met de nieuwe uitstraling van Schaap en Citroen. Vermeldenswaardig is dat Schaap en Citroen voor het eerst haar deuren opende in 1888 op de Steenweg 61-63 in Utrecht.


Kees Geldof (wethouder gemeente Utrecht), Mevrouw Marie Louise Martens (Schaap en Citroen Juweliers) en Donald Vermeulen ( Store Director S chaap en Citroen Utrecht), hebben geheel in traditie het lint doorgeknipt.

Een woord van dank, Store Director Utrecht, Donald Vermeulen;
‘Elk merk krijgt de aandacht die ze verdient, met als hoogtepunt de Rolex ‘shop-in-shop’. Beneden een horloge-reparatie atelier voorzien van de nieuwste technieken om het kostbare uurwerk van onze relaties door technici te laten servicen.

De nieuwe huisstijl van ons prachtige juweliershuis is waar het deze heropening om ging: Met respect voor de monumentale status van ‘ons huis’, de frisse, weidse entrée; er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Complimenten voor de architect die een modern juweliershuis heeft gerealiseerd met de warmte en stijl die je bij Schaap en Citroen Juweliers mag verwachten.
Schaap en Citroen is een Nederlands juweliershuis met een rijke historie die teruggaat tot het jaar 1888. Inmiddels heeft Schaap en Citroen met 10 vestigingen in de grote steden, waaronder: Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Utrecht landelijke dekking verkregen. Het juweliershuis richt zich op de toekomst zonder traditionele waarden uit het oog te verliezen.