Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Doutzen Kroes in nieuwe campagne van Piaget

Fotografen Mert & Marcus schieten, namens Piaget, topmodel Doutzen Kroes

Waar ze ook heen gaat, de Piaget-vrouw omhelst de energie van de zon en de vreugde die hierbij vrij komt van opgewekte, zonovergoten momenten. In een nieuwe campagne, gefotografeerd door beroemde modefotografen Mert & Marcus, belichaamt model Doutzen Kroes de Piaget-vrouw: mooi, stralend en vrouwelijk. Zij staat centraal op het zonovergoten avontuur, gevangen en genietend van de schoonheid van het Balearische eiland ibiza.

“Mert & Marcus ‘gedurfde benadering van hun werk weerspiegelt de eigen vrije geest van Piaget “, legt Chabi Nouri, CEO van Piaget, uit. “De volledige beheersing van het licht stelt hen in staat om op verleidelijke wijze de zonnige kant van het leven weer te geven en over te brengen met intense emotie en kleurrijke, sensuele aantrekkingskracht.”

“Vrijheid is zo’n belangrijke waarde voor mij en deze deel ik met Piaget. Of het nu gaat om vrijheid van gedachte, stijl of expressie, deze waarde is met de lens van Mert & Marcus schitterend tot leven gewekt, in een vrouw die vrij is om zichzelf te zijn en zich uit te drukken in haar eigen magische paradijs, “zegt Doutzen Kroes.

Doutzen Kroes maakt deel uit van de Piaget Society, een zeer exclusief samengestelde groep die een gemeenschappelijke liefde voor schoonheid delen. Samen laten ze zich verleiden door een leven gekenmerkt door stralende momenten in dit fascinerende eilandparadijs.

Klik hier om onze Piaget Possession collectie te ontdekken.