Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Design D’Italia, De mooiste juwelen uit het land van de laars

IN LA BELLA ITALIA WETEN ZE WAT BELLISSIMO IS. QUA MODE, QUA MAKE-UP EN OOK ZEKER QUA JUWELEN. WANT ÉÉN DING IS ZEKER: ITALIANEN HEBBEN OOG VOOR DESIGN EN BOVENAL VEEL GEVOEL VOOR STIJL. REDEN GENOEG VOOR ONS OM ONZE FAVORIETE JUWELENHUIZEN UIT DIT AUTHENTIEKE LAND UIT TE LICHTEN.

\Van het klassieke gewaad uit het oude Rome tot de moderne modestad Milaan… Kleding maar ook zeker juwelen zijn onmiskenbaar onderdeel van het DNA van Italië. Niet voor niets hebben talloze vooraanstaande juwelenhuizen hun basis in dit prachtige land. En dat niet in Milaan alleen – ook ver daarbuiten maken goudsmeden de meest prachtige creaties.

Van Vicenza tot Turijn en Capri. Er zijn zoveel verschillende merken en toch zijn er ook zoveel overeenkomsten. Ambacht, authenticiteit, oog voor detail en vakmanschap zijn aspecten die je in bijna alle Italiaanse creaties wel terugziet. En ook kleur! De mooiste edelstenen in de meest uiteenlopende kleuren schitteren je tegemoet. Het maakt de juwelen tot ware statements en dat is precies waar de Italianen van houden… Want lef, dat hebben ze wel.