Sign up with your email address to be the first to know about new products, great stories and the latest news about jewellery and watches.

Baume et Mercier partners met hockey internationals

DE “GENTLESPORTSMEN”

Fair play, kameraadschap, respect, team spirit, betrokkenheid, samenhorigheid, grenzen verleggen. In de sport kunnen deze verschillende mannelijke gevoelens uitstekend samensmelten. Het draait niet langer puur om parelend zweet en harde competitie. De man van vandaag beoefent sport voor de gezondheid, het sociale karakter, de universele dimensie, maar ook omwille van de positieve waarden en elegantie die ermee samenhangen.

Teamleden die elkaar na een hockeytoernooi opzoeken, samen inspanningen leveren voor een uithoudingswedstrijd, na een zware werkdag vrienden ontmoeten in het clubhuis, samen lachen, hun eigen grenzen verleggen, rennen, recht op hun doel afgaan, een vriend voorbijsteken tijdens een wedstrijd of een schanssprong uitproberen. Winst of verlies? Wat maakt het uit, zolang het plezier voorop staat, emoties worden gedeeld, zolang ieder zijn dromen kan vervullen en doet waar hij zin in heeft.

De “Gentlesportsmen” van Baume & Mercier die u in de film “Clifton Club” aan het werk ziet, zijn op en top hedendaagse mannen. Het is vanuit dit idee van samenhorigheid dat het Maison begin dit jaar, op het Salon International de la Haute Horlogerie, zijn nieuwe horloges met sportieve accessoires presenteerde: de Clifton Club collectie. Een horloge dat even veelzijdig is als de mannen die urenlang het beste van zichzelf geven, zowel in de sportzaal als tijdens een belangrijke meeting. Clifton Club – avontuurlijk, resoluut modern, geraffineerd en atletisch – herinterpreteert op elegante wijze de sportieve waarden, en dit vanuit het volle respect voor de traditionele codes van de uurwerkkunst. Een precies, performant en robuust horloge met een atletische look en chique vormgeving.

De volledige Baume et Mercier collectie vind je hier.